laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 17
de octubre de 2019

EL CASAL JOVE D’OLIVA ACULL LA 2A JORNADA D’OCI NOCTURN DE LES “NITS BORDES 2019”

 

• El Calaix Jove de la Mancomunitat de la Safor, amb la col·laboració de l’IVAJ, organitza unes activitats d’oci educatiu per a joves de la comarca.

El pròxim dissabte, 19 de d’octubre, el Casal Jove d’Oliva serà la seu d’una nova activitat d’oci nocturn denominada “Les Nits Bordes” que organitza el Calaix Jove de la Safor. Aquesta serà la 2a jornada del cicle i s’iniciarà a les 21 hores fins l’1h de la matinada.

L’activitat consistirà en un taller de tècniques fotogràfiques on s’explicarà als joves participants diverses qüestions relacionades amb aquest món i com aconseguir bones fotografies en diverses situacions ja puguen ser per falta de llum o en activitats en moviment.

“Es tracta d’una iniciativa del propi departament de Joventut en la que es preten oferir als nostres joves activitats lúdiques per als caps de setmana de forma sana” afirmava la regidora de Joventut, Anna Mena, que a més remarcava “encara que el públic objectiu siga la joventut està obert perquè participen persones de totes les edats”.

Amb aquest projecte la Mancomunitat de la Safor pretén oferir, als joves, alternatives actives a l’oferta d’oci consumista, gaudint de les instal·lacions municipals en períodes nocturns, fora de l’horari habitual i tradicional. El programa ofereix una alternativa a la cultura del consumisme d’alcohol i altres drogues a les vesprades i les nits dels caps de setmana, i proposa un oci actiu i participatiu, que es basa en activitats esportives i culturals, que fins ara mai no s’havien pogut realitzar de nit, i així es dóna als joves la possibilitat d’elegir què els abelleix més fer amb el seu temps lliure.

Les activitats es dissenyen intentant cobrir, tant com siga possible, les inquietuds i els interessos dels joves, optant en tot moment per una oferta àmplia i variada en l’àmbit social, cultural i esportiu.

El programa naix des d’una perspectiva integral d’actuació que abraça informació, formació, dinamització i participació, que busca conjuminar esforços en l’àmbit municipal i en l’àmbit comunitari on totes les associacions juvenils i no juvenils, entitats i organitzacions de tot tipus col·laboren per completar un projecte complex i ambiciós per a la joventut.

“Les nits bordes” és tracta d’un nom que connecta directament amb els joves, el seu llenguatge i la seua manera d’entendre l’oci. Apel·la a la necessitat dels joves de fer coses diferents, de moure’s i participar en les activitats del seu municipi o comarca.

* En la programació es planteja la idea de realitzar diferents tipus d’activitats, que es realitzen divendres i dissabtes, de 21.00 h a 01.00 h, i obertes a joves d’entre 14 i 30 anys.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.