laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Renovación de las instalaciones
Foto: AyuBenifairó/2019
Fuente: Ayuntamiento de Benifairó de la Valldigna
Valencia 15
de octubre de 2019

BENIFAIRÓ RENOVA L’ESCOLETA INFANTIL

 

• L’ajuntament de Benifairó de la Valldigna, mitjançant una ajuda de la Diputació, està renovant les instal·lacions de l’escoleta infantil. Dóna la particularitat que aquesta està situada en l’edifici històric conegut com Hospital Romero.

Aquest, durant l’anterior legislatura, ja va ser objecte d’unes reformes en el seu exterior. Les obres actuals s’insereixen dins el pla portat a terme per la corporació de reforma integral de l’Hospital, el qual s’està realitzant per fases mitjançant subvencions de la Diputació de València.

L’Hospital Romero és un edifici de principis del segle XX, el qual es va construir gràcies a la donació de la família Romero, qui a més, mitjançant una fundació, va deixar una sèrie de rendes per nodrir a l’Hospital d’infermeres i material necessari per funcionar. Fins principis de la dècada del 70, l’edifici va estar funcionant com a hospital, passant posteriorment a utilitzar-se com aulari de l’escola, biblioteca, i finalment com escoleta infantil.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.