valenciadiario.com / valenciadiario.es

Diario digital Progresista / Ecologista / Solidario / Defensa del trabajador / Defensa del consumidor / Defensa de los animales


Roda de premsa de Jaume Asens i Aina Vidal
Foto: Daniel Bartolomé/2019
Fuente: En Comú Podem
Valencia 05
de octubre de 2019

JAUME ASENS: "AVUI MÉS QUE MAI "CON RIVERA NO" REPRESENTA UN CRIT D'ESPERANÇA PER UNA MAJORIA DE PROGRÉS QUE PASSA PER NOSALTRES, PER UN GRAN "AMB NOSALTRES SÍ"

 

• En Comú Podem es presenta com l'única garantia per treballar per una vida digna, el diàleg a Catalunya i lluitar contra l'emergència climàtica.

Con Rivera no. Amb nosaltres sí" serà el lema de precampanya d'En Comú Podem. "Avui més que mai, ‘Con Rivera No’ representa un crit d'esperança per una majoria de progrés que inevitablement passa per nosaltres, per un gran ‘Amb Nosaltres Si’, ha manifestat Jaume Asens. El portaveu d'En Comú Podem ha afegit: "Amb nosaltres sí que es pot derogar la reforma laboral, sí que es pot regular el preu dels lloguers, sí que es pot salvar el planeta com ens demana la nostra gent jove, i sí que es pot recuperar el diàleg i les solucions per Catalunya"

Un lema que "hem decidit fer-nos nostre també perquè no és només una qüestió que afecti els votants d'En Comú Podem o de Podemos, és un reclam de totes les persones progressistes, i un crit transversal a Catalunya, on l'esquerra va ser la gran triomfadora de les últimes eleccions generals". Jaume Asens, portaveu d'En Comú Podem, ha subratllat que "les eleccions a les quals ens ha dut Sánchez per negar-se a acceptar que les majories absolutes són història, suposen una segona oportunitat per a que Rivera pugui ser vicepresident".

En aquest sentit, Asens ha volgut recordar que "abans veiem un Pedro Sánchez que denunciava la pressió dels poder fàctics i econòmics, i ara veiem un Pedro Sánchez que no tanca la porta a un pacte a Ciutadans i que agita el fantasma del 155".

Per la seva banda, Aina Vidal membre de la candidatura d'En Comú Podem ha posat en relleu que "aquesta és una campanya en la qual volem que es torni a parlar d'allò que preocupa a la ciutadania com és el preu del lloguer, les pensions, l'emergència climàtica i el diàleg a Catalunya". En aquest sentit, la precampanya desenvolupa també els tres objectius principals: la regulació dels preus del lloguer per garantir un sostre i una vida digna; combatre l'emergència climàtica; i el diàleg com a única forma de fer front al conflicte català.

"Avui no ens trobem només en una situació de bloqueig polític, ens trobem davant d'una situació de bloqueig econòmic i social perquè totes aquelles mesures que haurien d'haver fet sortir al país de l'austeritat no s'han portat endavant", ha dit Vidal. I ha afegit: "A les portes d'una recessió seguim amb els pressupostos de Montoro. No s'ha derogat la reforma laboral per posar fi a la precarietat, no s'han garantit les pensions per les generacions que venen, no s'ha pujat el SMI tot el que caldria per estimular el consum, no s'han fet les polítiques necessàries per abaixar el preu de la llum o garantir el dret l'habitatge".

 

• © valenciadiario.com © valenciadiario.es - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de valenciadiario.com, o de valenciadiario.es.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.