laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Gandia
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia
04 de octubre de 2019

RESPOSTA JOSE MANUEL PRIETO ELECCIONS GENERALS

 

• El portaveu del govern de Gandia, Jose Manuel Prieto ha respost aquest matí a les crítiques del PP per la instal·lació de panells electorals de cara a les pròximes eleccions generals del mes de novembre.

Prieto ha afirmat que a Gandia no s'ha incomplert cap acord i que el que hi ha és un acord fruit de la reunió d'ahir a la Junta de Portaveus on es va adoptar una postura intermèdia.

D'aquesta manera, en aquestes eleccions, es farà servir el mateix dispositiu que en les anteriors garantint la pluralitat d'opcions polítiques. "A partir d'ací, es farà el que hem fet des que som govern municipal, reduir per dues vegades consecutives els mitjans electorals, panells i mupis que vam heretar de l'època quan el PP era govern. Hem fet dues retallades consecutives de manera que no es gasta ni la meitat de la meitat"

El portaveu ha informat que durant la Junta de Portaveus s'ha arribat a un acord. "És lamentable que el PP mentisca sobre el que va passar ahir, ja que hi va haver bon tarannà entre tots els portaveus" "Per a aquesta ja no tenim temps però hem acordat que en properes convocatòries electorals l'Ajuntament adquirirà un seguit de banderoles en els districtes el que reduiria encara més els costos en eliminar els panells de fusta".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.