laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la jornada
Foto: IESTLBG/2019
Fuente: IES Tirant Lo Blanc de Gandia
Valencia 04
de octubre de 2019

EL PREMI EN LA NOVA CATEGORIA D'IGUALTAT QUE ATORGA LA CADENA SER HA RECAIGUT EN L'ASSOCIACIÓ CULTURAL TIRANTIANES

 

• En juny de 2007 i a iniciativa Mercè Morell Gregori, professora de l'IES Tirant Lo Blanc de Gandia, es van registrar legalment com l’Associació Cultural Tirantianes a l’abric de l’IES Tirant lo Blanc.

Aquesta associació està formada per professorat i personal de servei del centre, actua com a plataforma impulsora de les polítiques d'igualtat, amb l'objectiu de dur a terme accions de sensibilització i prevenció.

Des de llavors transmeten a altres docents les experiències i materials elaborats en el centre, dintre del Pla d’Igualtat, en cursos, jornades i ponències de coeducació. Cal destacar, entre altres, tres projectes coeducatius guardonats per la Conselleria d'Educació i un per l'Ajuntament de Gandia.

De totes les accions coeducatives destaca el concurs de microrelats que amplia l’acció a altres centres de la ciutat, comarca i de tot el territori del País Valencià. A més a més, es fa un difusió per ràdio Gandia que emet cada 25 de cada mes un dels microrelats guardonats.

Aquestes actuacions han sigut possibles gràcies a l’implicació d’altres entitats com l’AFmpa (Associació de Famílies de l’IES Tirant lo Blanc), Saforissims i especialmet la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Gandia que ha donat els seu suport des dels inicis.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.