laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Gandia
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia
04 de octubre de 2019

RESPOSTA NACHO ARNAU - TRINQUET

 

• El regidor delegat de Contractació, Nacho Arnau ha respost a les crítiques realitzades per part del Partit Popular sobre l'acord aprovat per la Junta de Govern on s'accepta la desvinculació de la constructora a la qual s'havia adjudicat la construcció del Trinquet.

En primer lloc, Arnau ha recordat que l'obra està paralitzada per una sentència interposada per veïns i el consistori de Benirredrà que considerava que la construcció era il·legal. "A pesar que el PP sabia que això anava a passar, es van entestar a fer el trinquet on no es podia i ara ens trobem en aquesta situació" i afegia que, l'actual executiu es va trobar quan va accedir al govern que l'obra no tenia el cost previst i que el PP devia a l'empresa una quantitat propera als 700.000 €. "Malgrat tot vam aconseguir desbloquejar la situació però el maig de 2018 ens trobem amb una sentència que paralitzava les obres quan ja estàvem a pocs dies de finalitzar els treballs".

Sobre la possibilitat de perdre l'ajuda de la Diputació de València que es va concedir per a la construcció, Arnau ha respost als populars que s'han mantingut contactes amb l'ens provincial i que aquest és conscient de la situació judicial en què es troba la infraestructura, per la qual cosa no es preveu que la Diputació reclame la devolució de la subvenció.

* "Lamentablement, 5 anys després que el PP finalitzés el seu mandat seguim havent de treballar per solucionar els desastres que ens van deixar" va finalitzar Arnau.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.