laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


320 nuevos nichos
Foto: AyuOliva/2019
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia
01 de octubre de 2019

OLIVA FINALITZA LA CONSTRUCCIÓ DELS NOUS NÍNXOLS EN EL CEMENTERI MUNICIPAL

 

• En aquesta darrera fase s’han construït 320 nous nínxols.

El Departament de Planejament Urbanístic i Cementeri de l’Ajuntament d’Oliva ha comunicat la finalització de les obres de construcció dels nous nínxols del Cementeri Municipal de la ciutat. Un projecte amb el qual s’han construït un total de 320 nínxols, així com, 84 columbaris per a incineracions.

El regidor delegat del Cementeri, Miguel Monzonís, juntament amb els tècnics municipals, ha estat visitant les noves instal·lacions i veient deficiències i futures actuacions d’aquesta instal·lació municipal. Cal recordar que a Oliva l’última vegada que es van construir nous nínxols va ser l’any 2013.

El departament també està planificant el proper dia 1 de novembre, festivitat de Tots Sants, on s’espera una afluència important dels nostres veïns i veïnes, en aquesta data tan senyalada a la nostra tradició. Com altres anys, hi haurà un servei d’autobús, per a facilitat la mobilitat dels nostres veïns i veïnes des del poble fins al recinte del cementeri, en els pròxims dies l’ajuntament informarà de l’horari i de les diferents parades.

D’altra banda, l’Ajuntament d’Oliva ha informat que, del 7 a l’11 d’octubre de 2019, les persones interessades en la concessió dels nous nínxols han d’acudir a l’oficina d’Intervenció (planta baixa de la carretera Poeta Querol 7, antic Banc de València) de 16 a 19 hores, per tal d’inscriure’s en una llista.

* Posteriorment, l’Ajuntament d’Oliva es posarà en contacte amb les persones de la llista, per rigorós ordre de la data de defunció dels seus familiars.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.