laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la jornada musical
Foto: AyuRòtova/2019
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia
01 de octubre de 2019

RÒTOVA I ALFAUIR, UNIDES PER LA MÚSICA

 

• El diumenge 29 de setembre, a les 12:00 h al carrer Major de Ròtova, va tindre lloc la tornadat (després d’haver gaudit ja de la l‘anada a Alfauir) de la XV edició de la Campanya d’Intercanvis Musicals, un esdeveniment patrocinat per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

L’acte va comptar amb un total de sis peces. Tres d’elles interpretades per l’Agrupació Musical d’Alfauir: ‘Como las propias rosas’ (pasdoble), ‘Arsenal’ i Carlomagno’ (poema simfònic), sota la direcció de Llorenç Chaveli Gómez. Les tres peces restants van ser interpretades per La Rotovense Musical: ‘Músicos mudéjares (pasdoble), Brasiliana (composta en tres parts -cha-cha-cha, Calypso i Samba-) i ‘La Storia’, sota la direcció de Tomàs Espí Canet. En acabar, la gent va poder gaudir d’un aperitiu a les portes del palau dels comtes de Ròtova.

L’esdeveniment va comptar amb el suport i col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Ròtova i en acabar tant els participants com els assistents van poder disfrutar d’un xicotet aperitiu. 

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.