laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la presentación del nuevo modelo
Foto: AyuRòtova/2019
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia
01 de octubre de 2019

WOTTAN MOTOR PRESENTA A RÒTOVA LA NOVA STORM-S 300CC

 

• El dissabte 28 de setembre, va tindre lloc al Polígon Les Masses l’esdeveniment organitzat per Wottan Motor amb la col·laboració de MT Helmets i de les regidories de Promoció Econòmica i Innovació i la de Comunicació de l’Ajuntament de Ròtova. En l’acte es va presentar el seu últim model: la STORM-S 300cc.

La comunitat de ‘Wottaneros’ va tindre l’oportunitat d’intercanviar experiències amb altres aficionats i conèixer totes les característiques de la nova moto i d’altres models disponibles en un circuit habilitat per a les proves.

A més a més, l’acte es va amenitzar amb un photocall, aperitius per als assistents i un sorteig de productes per als ‘wottaneros’ presents, junt amb altres productes de marxandatge, com samarretes de l’empresa, bosses, etc.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.