laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 30
de septiembre de 2019

L'IES JOAN FUSTER I L'AJUNTAMENT DE BELLREGUARD ENCETEM EL PROJECTE "RECICLART EN FEMENÍ"

 

• Aquest dimarts comença 'ReciclArt en Femení', un projecte il·lusionant impulsat per l'IES Joan Fuster, i les regidories d'Igualtat i Medi Ambient de l'Ajuntament de Bellreguard, amb la coordinació de la consultoria d'igualtat i equitat ProactiveS. També hi col.labora el Consorci de Residus (COR), que aporta material reciclat per a realitzar l'obra i a més a més explicarà a l'alumnat quin és el tractament que reben els materials que arriben als contenidors del poble.

'ReciclArt en Femení' és una femenina exposició de quadres treballats amb material reciclat que ressalten i empoderen la figura de la dona. Obres d'art encarades a treballar la temàtica femenina, la igualtat i contra la violència de gènere.

A més de la gran visibilitat d'aquestes obres exposades, es treballarà un taller on l'artista Diego Moyua ensenyarà aquesta tècnica artística de pintura i collage a un grup d'alumnes per tal que reconeguen la seua capacitat de transformar material de rebuig en art i ajudar a fer visibles les problemàtiques que tenen les dones a través d'aquesta tècnica.

Capacitació, apoderament, lluita reivindicativa per la igualtat, visualització i reconeixement de violències masclistes reflectides en les obres realitzades i a més a més estima i cura del medi ambient en utilitzar sempre materials reciclats. De segur que no deixarà a ningú indiferent.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.