laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la reunión
Foto: AyuXeraco/2019
Fuente: Ayuntamiento de Xeraco
Valencia 30
de septiembre de 2019

EL GOVERN DE XERACO ES REUNEIX AMB LA COMUNITAT EDUCATIVA PER A PERFILAR EL PROJECTE DE LA UNIFICACIÓ DE LES ESCOLES

 

• L'alcalde de Xeraco, Avelino Mascarell, i l'arquitecte de l'Ajuntament, han assistit a la reunió mantinguda entre la cap d'Estudis del col·legi, Tatiana Bohigues; la secretària, Nati Rocher; l'encarregada de Riscos, Roqui Raja; i el conserge, Juanjo Gorrita; per a abordar sobre plànols el disseny del nou col·legi resultat de la unificació de les escoles.

“Hem assistit a aquesta reunió amb la finalitat de donar el nostre suport als pares i a la direcció del centre”, ha explicat Avelino Mascarell. El primer edil ha assegurat que aquesta reunió, que ha comptat amb l'opinió de la comunitat educativa, és necessària per a reelaborar el projecte d'execució d'aquesta unificació de les escoles.

L'objectiu, segons apunten fonts del centre, és fer partícip a l'escola "per a opinar sobre l'escola que construiran. Han vingut amb plànols perquè puguem aportar el nostre punt de vista, ja que des del consistori entenen que hem d'informar-los de les nostres necessitats".

En aquest sentit, des de la direcció del centre educatiu, la cap d'Estudis, Tatiana Bohigues, ha agraït la predisposició de l'Ajuntament per a dissenyar conjuntament el projecte. Una reivindicació històrica, segons Bohigues, que "ara sí comença a ser una realitat".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.