laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la visita
Foto: AyuRòtova/2019
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 28
de septiembre de 2019

L’ESCOLETA INFANTIL DE RÒTOVA COMENÇA EL CURS AMB INSTAL·LACIONS RENOVADES

 

• El curs 2019-2020 ha començat a l’escola infantil municipal de Ròtova amb novetats a les instal·lacions. El tècnic municipal, Vicent Pons, i la Regidora de Criança, Formació i Educació Integral, Isabel Pérez, han visitat les obres i han comprovat l’estat de les millores una vegada finalitzades.

Aquestes millores, d’un import de 38.000 €i subvencionades per la Diputació de València, han estat destinades per una banda a renovar les claraboies del sostre i resoldre així el problema de goteres els dies de pluja i, per altra, a dotar l’edifici de millores que proporcionen encara major seguretat, com és la instal·lació de reixes al vial d’accés d’entrada a l’edifici o l’arrodoniment dels elements en l’àrea de jocs exterior.

A més a més, s’han instal·lat mosquiteres per afavorir la ventilació en els mesos d’estiu i un arener de gran tamany a l’exterior per afavorir el desenvolupament cognitiu i la psicomotricitat dels xiquets i xiquetes que gaudiran de les noves instal·lacions.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.