laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Deportes
Foto: Pixabay/2019
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 27
de septiembre de 2019

LA DELEGACIÓ D’ESPORTS APROVA LA LÍNEA D’AJUDES I SUBVENCIONS A ESPORTISTES D’ELIT NO PROFESSIONALS D’OLIVA PER 2019

 

• L'Ajuntament d'Oliva, a través de la Delegació d'Esports que dirigeix Yolanda Navarro ha aprovat la concessió de subvencions als esportistes d'elit no professionals de la ciutat d'Oliva per a l’exercici de 2019.

La concessió de subvencions té per objecte col·laborar econòmicament amb els esportistes d'elit d'Oliva, amb la finalitat de donar suport als programes d'entrenaments i despeses de competició d'alt nivell, d'acord amb la Llei de l'Esport i Activitat física de la Comunitat Valenciana, per tal d’aconseguir també millorar el rendiment d’aquestos esportistes.

Aquestes ajudes estan dirigides a esportistes d'elit; que siguen residents i empadronats a Oliva; que estiguen en possessió de la llicència federativa corresponent a la modalitat esportiva; i que no tinguen la condició de professional.

Per a la regidora Yolanda Navarro "Tenim la sort de tindre a Oliva esportistes d'elit, en moltes modalitats d'esport, que participen en competicions nacionals, europees i campionats del món amb excel·lents resultats. Des del SEM (Serveis Esportius Municipals) amb aquesta convocatòria volem donar suport als nostres esportistes d'elit.

Els esportistes han de comptar, no només amb reconeixements institucionals, que se'ls mereixen, sinó també, i dins de les possibilitats de la Delegació d'Esports, amb un suport econòmic que ajude en les despeses de preparació i entrenaments, material, desplaçaments i participació en competicions d'alt nivell nacional, europeu, i mundial”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.