laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la reunión
Foto: Jordi Estevan/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 25
de septiembre de 2019

EMPRESARIS I AJUNTAMENT ABORDEN LA CONSTITUCIÓ DE LA COMISSIÓ D’ÀREES INDUSTRIALS DE GANDIA

 

• El Vice-alcalde i regidor d'Urbanisme, Josep Alandete, i el regidor de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació, Ferran Martínez, s'han reunit aquest matí amb els representants dels polígons industrials Alcodar i Benieto i de FAES - Federació d'Empresaris de la Safor (Ramón Soler, Vicepresident FAES i President del CES; Juan Pablo Tur, President d’AES; Guillermo Mayor, President Àrea d’Àrees Industrials i president AEDAIMUS; Juan Escrivà, membre junta directiva de FAES, AECIT; José Ortolá, secretari d’AES i Salvador Estevan, representant de Vicky Foods), per tal d'abordar la constitució de la Comissió d'Àrees Industrials de Gandia, que tindrà com a objectiu coordinar i impulsar el Pla d'Acció Polígons 4.0, elaborat des de l'Ajuntament de Gandia.

* S'ha acordat el calendari de reunions i la seua composició que estarà formada pels dos regidors, un representant de cada àrea i els designats per FAES.

Entre altres assumptes, s'ha parlat també del seguiment de la instal·lació de la subestació de Sanxo Llop i de l'impuls de l'Oficina de Captació d'Inversions, gestionada des de l'àrea de Polítiques Econòmiques.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.