laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 24
de septiembre de 2019

  CANVI DE DATA 
LA XXV EDICIÓ DE LA MITJA MARATÓ CIUTAT DE GANDIA CANVIA DE DATA

 

• La prova es realitzarà el pròxim 17 de novembre.

La regidora delegada d'Esports, Lydia Morant i el president del Club de Córrer El Garbí, Ximo Mas, han comparegut aquest matí en roda de premsa per informar que la XXV edició de la Mitja Marató Ciutat de Gandia canvia de data al 17 de novembre a causa a la convocatòria de les eleccions generals del 10 de novembre.

Tal com ha explicat Lydia Morant, "el mateix dia que vam conéixer la convocatòria de les eleccions, vam mantenir des del Departament d'Esports, una reunió amb la directiva del Club i la Policia Local on es va acordar retardar l'esdeveniment una setmana. Hem tingut sort perquè Gandia és una ciutat molt dinàmica i coincidia que aquest dia no teníem cap altre esdeveniment esportiu i la previsió permetia que des del Club gestionaren la comunicació amb els corredors ja inscrits el canvi".

Per la seua banda, Ximo Mas ha volgut agrair al Circuit de Carreres de la Diputació i l'alcalde de Beniflà el fet que hagen accedit a canviar la seua carrera de data. "El calendari està molt saturat de carreres i ells ens han ajudat a tindre aquesta nova data". Pel que fa a les inscripcions ja realitzades, el president del Club ha informat que aquells corredors que no puguen acudir el 17 de novembre, podran sol·licitar la devolució de l'import de la inscripció fins al pròxim 4 d'octubre.

* Per a aquelles persones que encara no s'hagen inscrit, el termini s'allarga fins al 7 de novembre.
* Pel que fa a la participació, els organitzadors han informat que ja hi ha més de 1.000 corredors inscrits i que esperen arribar als 2.500.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.