laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Gandia
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 23
de septiembre de 2019

RESPOSTA ORDENAÇA MOBILITAT

 

• El regidor delegat de Seguretat, Trànsit i Mobilitat, Nacho Arnau, ha volgut respondre aquest matí a la roda de premsa realitzada des del Partit Popular sobre el procés per a la posada en marxa de la nova Ordenança de Mobilitat.

En primer lloc, l'edil ha informat que tot el procés s'ha realitzat d'acord amb les indicacions realitzades des del departament Jurídic del Consistori i que tot aquest procés ha estat avalat per un informe del cap de la Policia Local.

Arnau ha recordat que la nova Ordenança ha estat exposada al públic durant un període de 30 dies i que la mateixa ha tingut al·legacions presentades per partits polítics, col·lectius i ciutadans. Totes aquestes al·legacions seran ara estudiades per l'Assessoria jurídica del consistori qui decidirà, si compleixen amb tots els requisits necessaris, incorporar-les a la documentació de la Comissió del Plenari qui serà l'encarregada de valorar l'estimació d'aquestes.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.