laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Comenzadas las obras
Foto: AyuOliva/2019
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 11
de septiembre de 2019

COMENCEN LES OBRES D’HABILITACIÓ DE DEPENDÈNCIES MUNICIPALS A L’ANTIC HORT DE PALAU

 

• L’Alcaldia informa que el passat 19 d’agost començaren les obres d'habilitació de la planta baixa, i planta primera, de l'antic col·legi Hort de Palau, per a dependències municipals.

Des del departament d’Administració General, que depèn directament d’Alcaldia, s’estan coordinant les obres d'habilitació de la planta baixa i planta primera de l'antic col·legi Hort de Palau per a destinar-les a dependències municipals.

Es tracta d’una actuació que és possible gràcies a la subvenció de la Diputació de València dins del Pla de Serveis i Obres Municipals (SOM). Amb un pressupost de licitació de 405.498,88 €, les obres s'han adjudicat a l'empresa DCO GROUP Promociones y Clasificados, SL per un valor de 324.399,11 €.

El termini previst d'execució de les obres és de set mesos, per tant les obres estaran acabades previsiblement en març de 2020. Estes obres, que se supervisen des de l’Alcaldia, constitueixen la primera fase del projecte d’habilitació de l’edifici, que albergarà noves dependències municipals.

En esta primera fase s’habilitaran 4 sales de treball i 13 despatxos individuals, amb una capacitat per a 31 treballadors. La pròxima fase del projecte preveu el condicionament de la segona planta, per a la qual ja s’està preparant, des de l’Alcaldia, la corresponent licitació d’obres.

* Igualment, també s’està treballant un projecte per al condicionament del pati de l'antic col·legi Hort de Palau, amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat a l’edifici des del carrer del Mar.
* Completats tots els treballs, l’Ajuntament comptarà amb unes noves dependències que facilitaran una millor atenció al ciutadà.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.