laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la asamblea
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 11
de septiembre de 2019

GANDIA TRIA ELS REPRESENTANTS DEL CONSELL D'ESPORTS PER A AQUESTA LEGISLATURA

 

• La regidora delegada d'Esports, Lydia Morant, va presidir ahir l'Assemblea de Clubs Esportius que va tindre lloc a la Casa de la Marquesa.

Una reunió on l'edil va exposar les principals accions que el govern municipal desenvoluparà al llarg de la presenta legislatura i que passen principalment per executar el Pla de Millora d'Instal·lacions Esportives 2020-2023 i posar en marxa un Pla Director d'Infraestructures Esportives que contemple el desenvolupament de noves instal·lacions.

El principal punt del dia era l'elecció dels nous membres que formen el Consell d'Esports Municipal on estan representats tots els grups polítics, un tècnic municipal, un secretari, quatre representants dels clubs de la ciutat i la regidora d'Esports que és qui presideix l'organisme.

Després de la votació, van resultar elegits, José Casañes (Club Alpí), Pilar Martí (NiE Gandia), Gemma Terrades (Club de Gimnàstica Artística Educasport) i Lídia Balada (CA Safor Teika) com les persones que representaran a tots els clubs de la ciutat durant els pròxims quatre anys.

Finalment, la regidora va agrair la feina feta pels anteriors representants dels clubs durant la passada legislatura: Javier Gil (Units pel Bàsquet), Gustavo Díaz (Club Taekwondo la Safor Gandia) i Ángel Vitòria (CA Safor Teika) així com José Casañes que continuarà aquest any sent membre del Consell. 

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.