laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la reunión
Foto: AyuGandia/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 11
de septiembre de 2019

COMENCEN ELS TREBALLS DE MILLORA EN ELS CONSULTORIS AUXILIARS DEL RAVAL I DE BENIPEIXCAR

 

• El govern municipal invertirà més de 74.000 € procedents d'una ajuda procedent de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública per a realitzar obres de rehabilitació, conservació i manteniment

La regidora de Sanitat Pública i Polítiques Saludables, Liduvina Gil va matindre dimarts passat dues reunions responsables de Sanitat i amb les empreses adjudicatàries que executaran a partir de divendres els treballs de rehabilitació, conservació i manteniment dels consultoris auxiliars del Raval i de Benipeixcar. Una actuació que ha estat possible gràcies als ajuts atorgats des de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública per un import de 56.300 € i 18.000 €, respectivament.

En el cas del Centre Auxiliar del Raval, els treballs duraran dos mesos mentre que en el de Benipexicar duraran un mes.

L'Ajuntament de Gandia té la voluntat de donar solució a l'estat de deteriorament que presenten algunes dependències d'ambdós centres auxiliars, i té com a objectiu promoure una solució racional, d'acord i en consonància amb la seguretat de les persones i en condicions per als usuaris del centre.

Liduvina Gil ha explicat que: "les obres es realitzaran sense afectar el funcionament diari dels centres, començaran aquest divendres" i s'ha mostrat satisfeta per l'ajut obtingut que "ajudarà moltíssim a millorar els dos espais de salut que donen assistència a la població en els barris de Benipeixcar i el Raval".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.