laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la reunión
Foto: AyuOliva/2019
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 10
de septiembre de 2019

TRIATLÓ OLIVA

 

• Aquest matí s'ha celebrat una reunió per plantejar la logística del muntatge del Triatló, previst per al diumenge, 15 de setembre. A la reunió han assistit la Delegació d'Esports, amb la regidora Yolanda Navarro, la Delegació d'Obres i Serveis, amb el regidor Miquel Domènech, Policia Local, Creu Roja, Protecció Civil i l'organització de la prova amb el director tècnic, Toni Cots.

A la dita reunió s'ha acordat que fins al dijous, a les 12.00 hores, no es prendrà una decisió al voltant de la celebració o suspensió de la prova, a causa de la preemergència per fortes pluges que s'esperen en els pròxims dies.

Des de l'organització de la prova i l'Ajuntament d'Oliva s'ha manifestat la seua voluntat de dur endavant la prova esportiva, tot i que dependrà de la situació meteorològica, perquè per damunt de tot primarà la seguretat dels participants i de la seua organització.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.