laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Millores en l’escoleta
Foto: AyuBellreguard/2019
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia
09 de septiembre de 2019

EL CURS COMENÇA AL COL·LEGI DE BELLREGUARD AMB MILLORES QUE SUPEREN ELS 140.000 EUROS D’INVERSIÓ

 

• L’Ajuntament ha aprofitat l’estiu per a canviar tots els finestrals de l’edifici antic del CEIP Gregori Mayans i Ciscar, a més d’altres actuacions menors.
• En breu començaran també treballs de millora en l’Escoleta Municipal, amb una inversió de 38.000 euros.

El curs 2019-2020 ha començat al col·legi públic Gregori Mayans i Ciscar posat a punt per a l’arribada de l’alumnat. Un any més, l’Ajuntament de Bellreguard ha aprofitat l’estiu per tal de millorar les instal·lacions amb diferents actuacions, entres les quals hi destaca enguany el canvi de finestrals de l’edifici antic del centre. Una obra que ha requerit d’una inversió de 140.000 euros i ha estat possible gràcies a la subvenció atorgada a tal efecte per la Diputació de València.

Amb els nous finestrals, l’edifici guanya en eficiència energètica i en aïllament tant acústic com tèrmic. Amb això, com assenyala la regidora d’Educació, Marta Avargues,“l’alumnat podrà rebre les classes en condicions molt més adients, la qual cosa justifica plenament aquesta important inversió realitzada gràcies a les gestions realitzades des de l’Ajuntament amb la Diputació”.

Ha estat una inversió “econòmicament molt forta” per tal de substituir les antigues finestres correderes i de ferro per les noves de PVC d’alta gama, amb doble laminat de vidre i càmera d’aire de 16mm i protecció solar, que permeten una insonorització de l’interior del centre i filtren l’entrada de llum solar, segons ha explicat el director del CEIP Gregori Mayans i Ciscar, Lluís Miquel Gómez.

En canvi de finestrals no ha estat, no obstant, la única actuació desenvolupada des de l’Ajuntament de Bellreguard en el centre durant aquests mesos d’estiu. També s’ha habilitat un nou grup en l’espai de dos antigues aules, i s’han dut a terme xicotetes obres de manteniment.

MILLORES EN L’ESCOLETA

Per altra banda, en breu s’encetaran obres de millora també a l’Escoleta Municipal de Bellreguard, per un import total de 38.000 euros. En aquest cas, la principal actuació consistirà en el canvi del sòl en una superfície de 600 metres quadrats. S’hi instal·larà sòl de PVC anti-bactèries. Les obres ja estan adjudicades i es desenvoluparan durant les pròximes Festes del Poble, de manera que no afecten a la normal activitat del centre.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.