laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Partido Popular de Xeraco
Fuente: Partido Popular de Xeraco
Valencia
09 de septiembre de 2019

RECUPEREM XERACO DENUNCIA "ENORMES" RETALLADES EN LES AJUDES EMCUJU I EMPUJU PER A LA CONTRACTACIÓ DE PERSONES MENORS DE 30 ANYS

 

• Recuperem Xeraco ha denunciat a través d'un comunicat de premsa les "enormes" retallades que s'han produït en la convocatòria de 2019 en els programes de subvencions d'ocupació EMCUJU i EMPUJU.

Cal recordar que aquestes ajudes del Pla Avalem Joves Plus permeten contractar a persones joves de diferents perfils; d'una banda, el EMPUJU, destinat a la contractació de persones joves en general; i, per l'altre, el programa EMCUJU, destinat a la contractació de persones amb una qualificació professional.

Els populars, ateses les xifres dels últims anys, han criticat que "les retallades respecte a l'any anterior hagen suposat per a Xeraco la contractació de deu persones menys respecte al 2017 i de fins a 13 menys respecte a 2018". I és que en 2019, tal com publica la web de l'Ajuntament, la quantitat econòmica concedida permetrà la contractació de tan sols 6 persones, a diferència de l'any 2018 en el qual es van contractar a 19 joves i del 2017 amb 16 joves contractats.

Per al portaveu del partit, Avelino Mascarell, "és incomprensible com es continua retallant en ajudes econòmiques encaminades a facilitar la contractació de joves en un any no electoral".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.