laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Formación de adultos
Foto: Pixabay/2019
Fuente: CPFPA Jaume I de Gandia
Valencia 06
de septiembre de 2019

EL CENTRE PÚBLIC DE FORMACIÓ D’ADULTS JAUME I DE GANDIA HA OBERT EL TERMINI DE MATRÍCULA

 

• El CPFPA Jaume I de Gandia ha obert el període de matrícula per al curs escolar 2019-2020.
• Els interessats poden matricular-se en horari de 10 a 13 h i de 18 a 20 h fins el dia 13 de setembre. Passat este període, s’hi ofertaran les places que resten vacants.

La nostra oferta acadèmica es divideix en dos grans blocs: l’ensenyament reglat i el no reglat. El primer està constituït per diversos cursos tendents a l’obtenció del títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria. Per facilitar l’assistència, s’hi imparteixen en un horari molt ampli, amb torns de matí, vesprada i nit.

Per la seua part, l’ensenyament no reglat ofereix diferents programes formatius: a més de Castellà per a Nouvinguts i de tres grups d’Anglés d’Iniciació, impartim tots els nivells de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (des de l’A1 al C2), un curs de preparació a la prova d’accés a Cicles Formatius de Grau Superior (en les seues opcions A i C), un altre de preparació a les proves del LABORA-SERVEF de Competències Clau de Nivell 2 i, com a novetat per al present curs escolar, cursos formatius de Competències Digitals A1 i A2 dins del marc de referència europeu DigComp.

* El CFPA Jaume I de Gandia es troba ubicat a la Plaça de l’Escola Pia, núm. 7, de Gandia.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.