laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 06
de septiembre de 2019

GANDIA REP LA MAJOR SUBVENCIÓ PER A LA PROMOCIÓ DEL VALENCIÀ DE LA SEUA HISTÒRIA

 

• La Conselleria d’Educació reconeix el compromís de l’Ajuntament amb l’impuls de la normalització de l’ús de la nostra llengua i li atorga una subvenció de 38.000 euros per a diferents programes transversals, com ara la retolació d’edificis públics, cursos de preparació per als certificats de la JQCV, activitats culturals, campanyes de sensibilització, oficina de promoció del valencià, etc.
• D’altra banda, l’Agència Aviva Gandia, l’oficina municipal de promoció del valencià, recorda que fins al 8 de setembre està obert el termini de matrícula (segon període) per als exàmens de la JQCV, nivells B2 i C2. La inscripció es realitza exclusivament per via telemàtica, a través de l’enllaç:

El regidor Delegat de Promoció lingüística, Nahuel González, acompanyat de la tècnica responsable de l’Agència AVIVA Gandia, l’oficina municipal de promoció del valencià, Imma Canet, han anunciat aquest matí que la Conselleria d’Educació, mitjançant la Direcció general de Política lingüística i Gestió del multilingüisme, ha atorgat a Gandia 37.908 €, duplicant l’ajuda de l’any anterior i convertint-la en la major subvenció per a la promoció i normalització de l’ús de la nostra llengua de la seua història. Una línia d’ajudes, a la qual la nostra ciutat s’ha acollit des de 1993 de forma ininterrompuda.

La Conselleria d’Educació reconeix, d’aquesta manera, el treball que, de forma transversal, realitza l’Ajuntament de Gandia a través de diferents programes o línies d’acció, tant a nivell intern com extern.

Així, en primer lloc, per a les retolacions i senyalitzacions interiors d’edificis públics i cartells fixos informatius de durada temporal.

Per al cursos de formació i preparació de l’obtenció dels certificats de la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià B1, C1 i C2, tant a la ciutadania en general des de la Universitat Popular de Gandia, com al funcionariat de l’Ajuntament.

Activitats culturals, com ara la Fira del Llibre; Teatre en valencià (Teatre Serrano, Art Dispers, Ligorio Ferrer...); Setmana Literària; Cinema en valencià (Cine Pot i cicle Cinema en valencià); Música en valencià (concert del grups Sis Veus, Scorcia)...

Campanyes de sensibilització: Cartells i cartes als Reis Mags; Premi ús del valencià Mostra Teatre en valencià Ligorio Ferrer; Sessions orientatives proves JQCV; Manual d’estil i documentació administrativa; Fullets amb 10 recomanacions bàsiques de redacció; Llibretes d’Estima la llengua; campanya “Gandia en valencià. En estiu, coneix la nostra llengua”...

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.