laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la presentación
Foto: AyuOliva/2019
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 06
de septiembre de 2019

LA PLATJA D’OLIVA ACULL LA 3A EDICIÓ DE LA TRAVESSIA NADANT EL 7 DE SETEMBRE

 

• Demà dissabte, 7 de setembre, se celebra a Oliva la 3a de la travessia nadant platja d'Oliva.
• Una cita que està oberta a tots els nadadors/es d'Oliva i triatletes i que s’iniciarà a partir de les 08.00 h des de la zona de la Mitja Galta.
• La Travessia d'Oliva naix amb l'objectiu d'aconseguir recursos econòmics per als xiquets/es amb paràlisi cerebral, recolzats per l'organització benèfica Runnerforsmiles, "R4S".

“Iniciatives com aquestes, en què solidaritat i esport van de la mà, indiquen la capacitat de les entitats esportives i esportistes per a influir en la societat amb els seus valors i esforç sempre dispostos a recolzar aquestes causes” assenyalava la regidora d’Esports, Yolanda Navarro.

La prova està organitzada per l'Escola de Vela d'Oliva Surf i l'Escola de Natació del Club de Tenis Chamartín, sumant els esforços de la Regidoria d'Esports a través l'edil Yolanda Navarro i del gerent dels Serveis Esportius Municipals; Oliva Surf amb el seu director Nacho Tapia i Fernando Álvarez, director de l'Escola de Natació del Club de Tenis Chamartín.

La prova també és possible gràcies a les empreses que col·laboren en el desenvolupament d'aquesta prova dotant-la de recursos, com la resta d'organitzadors, tots sense intenció de guany, per donar suport a aquesta bonica causa.

COL·LABOREN:

- R4S: associació benèfica de suport als nens amb paràlisi cerebral, que aporta les samarretes dels nadadors.
- Bbosi: marca de material esportiu aquàtic, que enguany ens regala les gorres.
- GenProfesional: que ens aporta productes d'alimentació esportiva.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.