laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


FPA Municipal “Joanot Martorell”
Foto: AyuOliva/2019
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 05
de septiembre de 2019

EL CENTRE FPA MUNICIPAL JOANOT MARTORELL OBRI EL SEU PERÍODE DE MATRÍCULA EL PRÒXIM 9 DE SETEMBRE

 

• Des de la Regidoria d’Educació que dirigeix Mª Josep Llorens, s’informa que el Centre de Formació de Persones Adultes “Joanot Martorell” obri el pròxim dilluns, 9 de setembre, el període de matrícula dels diferents cursos, tallers i programes formatius englobats en l’oferta acadèmica 2019-2020. Aquest període que s’allargarà fins al 20 de setembre i l’horari d’atenció al públic serà de 09.30 a 14.00 hores.

Des de la Regidoria d’Educació s’ha informat que l’oferta acadèmica del present curs es divideix en sis grans blocs: Formació Bàsica (alfabetització, neolectors, castellà per a estrangers, i repàs i preparació de formació bàsica); cursos de valencià (nivell A2, B2, C1, C2 i l’aventura de redactar), cursos de dibuix i pintura, cursos d’idiomes (anglés 1, anglés 2, anglés 3, francés i alemany), noves tecnologies (informàtica, tractament d’imatges i iniciació a Internet), tallers (scrapbooking; respiració, meditació, relaxació i filosofia; mengem herbes silvestres; cuinem?).

“Hem donat continuat a l’oferta acadèmica de l’any anterior però s’han incorporat alguns nous tallers com el d’scrapbooking o el de l’aventura de redactar en valencià. En definitiva, des de l’FPA Municipal volem oferir una oferta variada i extensa per tal que cada persona puga matricular-se en activitats que són del seu interés” assenyalava la regidora d’Educació, Mª Josep Llorens.

* El Centre FPA Municipal “Joanot Martorell” està ubicat al Passeig de Jaume I, núm. 6. Per a més informació: 96 285 06 98 o 607 874 500.

D’altra banda, l’altre centre de formació de persones adultes, que depén de conselleria, l’FPA “Serafí de Centelles”, també inicia el període de matrícula el mateix dia 9. La seua oferta acadèmica d’enguany inclou programes de formació bàsica, preparació per a proves d’accés de cicles formatius, i d’altres cursos com iniciació a la informàtica, informàtica avançada, preparació per a les proves de valencià (EOI, JQCV) i tertúlies literàries.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.