laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Montaner durante la partida
Foto: AyuRòtova/2019
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 04
de septiembre de 2019

RÒTOVA RECUPERA LA PARTIDA DE RASPALL DE FESTES 13 ANYS DESPRÉS

 

• Des que es van col·locar llambordes al carrer Major de Ròtova la pilota va deixar de córrer i les tradicionals partides de pilota de festes van deixar de tindre lloc. D’ençà de 2006, se n’ha celebrat alguna, en moments puntuals, però Ròtova havia perdut la partida del dia de l’Ajuntament, quan es festeja Sant Bartomeu.

El proper dilluns 9 de setembre, 13 anys després, tindrà lloc, de nou, la partida de pilota de festes de Ròtova, en aquesta ocasió al carrer Sant Vicent Ferrer. A les 6 de la vesprada, Montaner, Víctor i Murcianet jugaran contra Salelles II, Gabi i Javi, un cartell important per a tornar a fer rodar la pilota de vaqueta pels carrers de Ròtova.

«La partida de festes era una activitat que ens demanava molta gent major. I és una bona ocasió per mostrar-la a la gent més jove», ha explicat Felicitat Balbastre, regidora de festes. El govern municipal ha hagut de buscar un espai idoni nou per a disfrutar del raspall al poble: el carrer Sant Vicent. La partida ha estat coorganitzada per Balduino.   

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.