laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Rodaje
Foto: Pixabay/2019
Fuente: grupoconstant.com
Valencia 04
de septiembre de 2019

GANDIA ES CONVERTIRÀ EN ESCENARI D’UNA IMPORTANT PELÍCULA A NIVELL NACIONAL

 

• Un conegut director de cine espanyol comença el rodatge de la seua nova película, a terres valencianes, concretament a la localitat de Gandía. Será durant els dies 23,24 i 25 de setembre.
• Vols convertir-te en figurant?. Vols participar al rodatge d’esta película?. Et diré cóm fer-ho.

L’empresa Personal 7 ETT, encarregada de la selecció de figurants ens ha facilitat un contacte. Has d’enviar un whatssap (637 40 12 98) o un mail a seleccion@p7audiovisual.com (gestor de correo externo a este diario) amb una foto recent, nom complet, lloc de residència i telèfon.

Necessiten gent a partir de 16 anys. No hi ha límit d’edat per participar. Gent de tot tipus. És important que sàpigues que se’t donarà d’alta a la seguretat social en règim d’artistes. La tarifa la estipula el conveni de figuració, depén de les hores de rodes i del tipus de figuració que tingues que fer. A l’agència t’ho explicaran tot si eres seleccionat. Has de estar disponible tota la jornada, és a dir, tot el dia. És important saber que tots els participant han de tenir el DNI o el NIE (amb autorització per treballar).

* Cal assenyalar que el món asiàtic juga un paper important, per tant es necesiten persones asiàtiques també a partir de 16 anys.
* Tothom és benvingut. Anima’t! Serà una experiència inoblidable.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.