laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 03
de septiembre de 2019

GANDIA ACOLLIRÀ EL PRÒXIM 27 D'OCTUBRE LA CURSA CONTRA EL CÀNCER D'AECC

 

• Els dorsals tenen un preu de 5 € i ja es poden adquirir a runcancer.com, toprun.es i en gairebé totes les farmàcies de Gandia.
• L'import íntegre de la recaptació de la prova serà destinat a la investigació contra el càncer.

La regidora delegada d'Esports, Lydia Morant; acompanyada per Maribel Condina, presidenta d'AECC Gandia; i Adriana Serlik, secretària del col·lectiu, han presentat aquest matí en roda de premsa la Carrera "Gandia, contra el càncer" que tindrà lloc a la nostra ciutat el pròxim 27 d'octubre a partir de les 11 hores. La iniciativa esportiva s'emmarca dins del circuit de carreres contra el càncer que organitza l'AECC de la província de València.

Lydia Morant ha informat que les inscripcions ja estan obertes a un preu de 5 € a runcancer.com i toprun.es a més d'adquirir la samarreta d'aquesta edició per altres 5 €. La recaptació íntegra de la prova serà destinada a les beques d'investigació contra el càncer.

La regidora va explicar que com en anteriors edicions, la prova tindrà dos vessants: Una de cursa competitiva sobre 6 km i una altra de caminada de 3 km. "S'ha reduït la distància de la part no competitiva de la prova perquè qualsevol persona puga participar independentment de la seua condició física".

Finalment, l'edil d'esports ha informat que la prova d'aquest any atorgarà premis a l'escola i a la comissió fallera que més participants sume, a més d'agrair la tasca d'AECC Gandia per "fomentar l'esport i l'activitat física com a eines per prevenir aquesta malaltia. Esperem que tota la ciutadania puga participar bé siga corrent o caminant el pròxim 27 d'octubre".

Maribel Codina ha confirmat que ja hi ha algun centre escolar que s'ha adherit a la iniciativa i que "esperem que les comissions falleres i altres col·lectius se sumen a la cursa" "És un dia per ser solidaris i fer visible la malaltia a més de contribuir a la investigació". "Esperem que cada col·lectiu vinga amb el seu uniforme per poder visibilitzar que tota la ciutat està del costat de la lluita contra el càncer".

Codina també va voler destacar que la cursa serà retransmesa en directe pel Grup Ràdio Gandia.

Finalment, Adriana Serlik ha recordat que els dorsals estaran disponibles en pràcticament totes les farmàcies de la ciutat. "És fonamental aconseguir tots els diners que puguem per ajudar a la investigació. No cal participar en la prova, es pot comprar el dorsal a manera de col·laboració".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.