laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 03
de septiembre de 2019

GANDIA ACULL AQUEST DISSABTE LA XARRADA "CÀNCER I REM"

 

• La iniciativa es desenvoluparà al col·legi Joan XXII a partir de les 09.00 hores i abordarà els avantatges de la pràctica del rem en la rehabilitació de les persones que han patit càncer en general i de mama en particular, alhora que dóna a conéixer aquesta pràctica esportiva

La regidora delegada d'Esports, Lydia Morant; acompanyada per Nani Vela, presidenta del Club Rem Cia Gandia; Maribel Codina, presidenta d'AECC Gandia; i Miguel Ángel Picornell, president de la Junta de Districte del Grau, han presentat aquest matí en roda de premsa la Xerrada "Càncer i Rem" que tindrà lloc el pròxim 7 de setembre a partir de les 09.00 hores al col·legi Joan XXII.

Tal com ha explicat Lydia Morant, la trobada pretén abordar els avantatges de la pràctica del rem en la rehabilitació de les persones que han patit càncer en general i de mama en particular alhora que dóna a conéixer aquesta pràctica esportiva. "És una activitat que funciona molt bé a les dones que han patit la malaltia i que ajuda a prevenir-la" i ha aprofitat la seua intervenció per a convidar a la ciutadania en general al fet que acudisca a la jornada".

Per la seua banda, Nani Vela, ha explicat que es tracta d'una jornada oberta a tots els públics. "Volem parlar dels beneficis i valors que aporta l'esport a la població i destacar especialment els beneficis del rem per a aquelles persones que han patit el càncer de mama, ja que serveix en el període de rehabilitació".

Vela ha explicat que una vegada finalitzada la xerrada, els participants es desplaçaran a l'embarcador on els assistents podran conéixer la tècnica del rem i utilitzar alguna de les embarcacions del club.

Maribel Codina va voler agrair la implicació del Club esportiu, el consistori i la Junta de Districte del Grau, la col·laboració que presten a l'AECC. "Les pacients sol·liciten aquest tipus d'activitats i en concret, el rem va molt bé perquè treballa les zones musculars que es veuen afectades per una intervenció d'aquest tipus".

Finalment, Miguel Ángel Picornell, va agrair al Club de Rem la implicació en totes les activitats on els demanem implicació. Aquest any han participat en la processó i organitzat una regata solidària que va ser tot un èxit. "Entre tots seguirem treballant i remant contra el càncer".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.