laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la reunión
Foto: AyuRòtova/2019
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 03
de septiembre de 2019

RÒTOVA INCORPORA UN PUNT VIOLETA I MISSATGES CONTRA L’ASSETJAMENT MASCLISTA EN LES FESTES

 

• El govern municipal introduirà, a més, gots reutilitzables en les revetlles, amb missatges que demanen «respecte».

Les festes de Ròtova presenten diferents novetats. Entre les més destacades, la incorporació d’un Punt Violeta, un espai segur i d’informació contra l’assetjament masclista. El Punt Violeta s’instal·larà durant les revetlles, a les nits, i comptarà amb el finançament del Pacto de Estado contra la Violencia de Género .

A més, els gots que es repartiran durant les actuacions nocturnes duran el lema «Riure. Viure. Ser Lliure. En festes, també, RESPECTA». Els gots porten, a més, el lema de «Ròtova en festes»; la iniciativa està impulsada per la Regidoria de Polítiques Inclusives i Igualtat.

Isabel Pérez, que és a més regidora de Medi Ambient i Canvi Climàtic, ha explicat que amb aquestes iniciatives llancem un doble missatge: el primer, d’afirmació que no es poden tolerar actituds que coarten les dones, amb un missatge positiu. I el segon, que cal responsabilitzar-nos de no utilitzar tants envasos en festes. Per això, els gots són d’un material dur, i la gent els podrà reutilitzar durant tota la festa. Serà, a més, una bona ocasió perquè ens duem un record a casa després de la festa».

Pérez ha explicat que este any, a més, «cal felicitar especialment els festers joves, que han creat una comissió mixta i han treballat molt per a organitzar la festa, i els festers de l’Aurora de 2020, que gestionaran l’ús dels gots reutilitzables durant les festes. També el festers del Crist han manifestat que estan oberts que dones i homes formen part de la comissió. Són bones notícies que ens encaminen, pas a pas, cap a un poble més igualitari i respectuós, també amb el medi ambient».             

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.