laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Sandra Gadea y Dora Salavert
Foto: AyuBellreguard/2019
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 30
de agosto de 2019

BELLREGUARD DÓNA IMPULS AL PLA D’IGUALTAT PER A INCIDIR EN LA LLUITA CONTRA EL SEXISME I LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

 

• Un taller de llenguatge no sexista per als treballadors municipal, formació per a la Policia Local en l’atenció a les víctimes, la instal·lació d’un Punt Violeta durant les Festes del Poble o contacontes per al públic infantil són algunes de les accions que es posen en marxa al setembre.

L'Ajuntament de Bellreguard referma el seu compromís amb la lluita contra el sexisme i la violència de gènere, gràcies al programa que ha preparat la Regidoria d'Igualtat amb una sèrie de tallers que imparteix la consultoria Pro Actives, especialitzada en la matèria.

Les activitats van adreçades a formar al personal municipal en diferents matèries relacionades amb la igualtat. Per una banda, el proper 4 de setembre, s'oferirà als treballadors municipals un Taller de Llenguatge No Sexista, entre les 8.30 i les 10 hores. En ell es revisaran els impresos que fa gastar l'Ajuntament per tal de corregir-los en cas que es detecte vocabulari sexista. A més, es lliurarà als treballadors una guia amb nocions sobre el llenguatge igualitari.

* Per altra banda, el 9 de setembre, entre les 8 i les 10 hores, s'oferirà als agents de la Policia Local una sessió de Formació Policial Psicològica en Atenció a la Violència de Gènere.

No acaben ahí les accions impulsades per la Regidoria d'Igualtat. Els dies 25 i 29 de setembre, en plenes Festes del Poble, s'instal·larà un Punt Violeta. Un espai segur per a totes les dones i on es donarà informació contra la violència de gènere i masclista, i que estarà ubicat en l’Envelat de les festes.

I AQUEST DILLUNS, CONTACONTES

* Per altra banda, aquest dilluns 2 de setembre, la Regidoria d'Igualtat ofereix el contacontes La Girafa Xufa. Serà a partir de les 18 hores, en la Piscina Municipal.

Tot plegat, les accions posades en marxa per a aquest mes de setembre formen part de la implantació del segon Pla d'Igualtat de l'Ajuntament de Bellreguard. Una tasca en la qual "hem de seguir incidint de forma permanent per tal d'aconseguir una societat més justa, on hi haja una igualtat efectiva entre homes i dones", segons resum la regidora responsable de l'àrea, Sandra Gadea.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.