laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la visita
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 30
de agosto de 2019

FINALITZEN LES OBRES DE LA QUADRA DE BENIOPA

 

• La intenció és ‘recepcionar’ l’obra entre finals de setembre i principis d’octubre.
• El vice-alcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete, ha visitat les noves instal·lacions, que acolliran el nou Centre Cívic, polivalent i modulable, i l’Escola de Música de la Banda de Beniopa. Els dos edificis estaran connectats amb un gran pati central a l’aire lliure, que podrà albergar diferents activitats.

El vice-alcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete, acompanyat del Cap de servei de coordinació i supervisió de projectes, Fernando Mut, i el constructor, Juan Bañuls, van visitar ahir dijous les obres de construcció de la Quadra de Beniopa. Uns treballs que estan pràcticament enllestits i que seran recepcionats entre finals de setembre i principis d’octubre.

El projecte compta amb un pressupost de 630.000 €, cofinançat amb fons del Pla Confiança de la Generalitat i de l’Ajuntament mateix. “L’objectiu és complir amb una vella reivindicació de Beniopa, que permetrà la creació del Centre Cívic del poble i la posada en marxa d’un espai per a albergar la nova Escola de Música de la Banda de Beniopa. L’espai era de propietat municipal des de fa anys i va ser a finals de l’anterior legislatura quan el primer govern del canvi va posar en marxa la construcció. L’actuació té en compte les restes de l’antiga edificació; S’ha refet, de manera fidel, l’edifici principal i li hem donat a la banda de música un espai digne, en les millors condicions”.

* Un gran pati central unirà els dos edificis. Podrà acollir actes diversos, que es complementarà amb un espai interior polivalent, flexible i modulable.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.