laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la firma en el libro de honor
Foto: AyuOliva/2019
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 27
de agosto de 2019

LA CORPORACIÓ MUNICIPAL D’OLIVA REP A L’ALCALDE DE HERBOLZHEIM

 

• La Corporació Municipal d'Oliva ha rebut hui a l'alcalde de Herbolzheim, ciutat alemanya amb la qual Oliva manté relacions d'amistat, i comparteix agermanament amb Sisteron (França). Al llarg dels últims anys han estat diverses les iniciatives conjuntes, entre les que destaquen el concert a la ciutat alemanya d'alumnes del Conservatori Professional de Música Josep Climent, la participació en els actes del 40 aniversari d'agermanament amb Sisteron o la visita a Oliva en 2012 d'una delegació d'empresaris alemanys amb la finalitat de contractar persones desocupades.

L'alcalde d'Oliva, David González, ha donat la benvinguda a l'alcalde de Herbolzheim destacant la importància de reforçar les relacions entre les dues ciutats, tot fomentant l'enriquiment cultural, social i econòmic, com a elements clau per al projecte de la Unió Europea.

L'alcalde de Herbolzheim, Thomas Gedemer, ha agraït la recepció per part de la Corporació Municipal i ha manifestat el seu compromís ferm per mantenir l'amistat que uneix les dues ciutats.

En acabant, Thomas Gedemer ha signat en el llibre d'honor de l'Ajuntament d'Oliva i ha estat convidat pel regidor de Culrura, Julio Llorca, a realitzar una visita junt a la seua família una visita pels principals espais museístics d'Oliva.              

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.