laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: AyuGandia/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 23
de agosto de 2019

“PILOTA A LA PLATJA”

 

• Gandia mostra per primera vegada el nostre esport autòcton als turistes.
• El pròxim dimecres 28 d’agost, a partir de les 16.30 h, a l’Avinguda la Pau (platja Varadero), s’hi ha programat tota una sèrie d’activitats d’exhibició que inclouen jocs infantils, sorteig de camisetes, pilotes... I partides juvenils, femenina i professional.

El Regidor de Turisme Vicent Mascarell, junt amb l’empresari de pilota Emilio Peris “El Zurdo”, han presentat aquest matí en roda de premsa la primera edició de ‘Pilota a la platja’, que se celebrarà el pròxim dimecres 28 d'agost en l'Avinguda de la Pau (platja Varadero).

S'hi han preparat una sèrie d'activitats que començaran a les 16:30h amb l'arribada dels jugadors al recinte i continuarà amb una partida professional dels juvenils. A partir de les 17:00h hi hauran jocs per als xiquets, exhibicions de com es preparen els jugadors i signatures de postals per part dels professionals.

Les quatre primeres classificades del campionat autonòmic de la categoria infantil també seran protagonistes d'aquest esdeveniment i disputaran una partida de ‘pilota’ a les 18:00h. Una vegada acabada, es realitzarà un sorteig de material professional de pilota per a tots els participants de la jornada. A acabar, es jugarà l'última partida professional.

Totes les activitats es duran a terme en tres pistes diferents: una professional de competició i altres dues preparades per a portar els jocs, que seran guiats per professors de pilota.

L'esdeveniment té com a principal objectiu promocionar l'esport, difondre'l i donar-lo a conéixer. “Volem fer una jornada diferent pel fet que, com podem arribar a tots els turistes, volem fer-los partícips del que és el joc”, ha assegurat Peris.

Finalment, Mascarell ha donat les gràcies a ‘El Zurdo’ per la seua col·laboració i implicació i ha insistit que, aquesta iniciativa “és una combinació inèdita a la nostra ciutat. Intentem portar el nostre esport autòcton a la platja de Gandia per a ficar-lo en valor”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.