laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 21
de agosto de 2019

ARRIBA LA FAN COLOR RUN EXPERIENCE

 

• La popular cursa de colors es celebrarà el dissabte 24 d’agost, a partir de les 19 h, en la platja de Gandia.
• Les inscripcions finalitzaran el 23 d’agost a les 23:59 h i estan obertes per a totes les edats. Comprenen 4 modalitats: individual , grup o família i inscripció Low cost. A més, tots aquells menors de 12 anys hauran d’anar acompanyats per un adult inscrit.
• Es realitzaran diverses activitats, com una masterclass de zumba, abans de la cursa, o un festival en finalitzar la carrera.

La Regidora Delegada d’Esports, Lydia Morant, i el representant de l’empresa SLT Sport, Rubén Donet, han presentat aquest matí la cursa de colors Fun Color Run Experience, que tindrà lloc el dissabte 24 d’agost a la platja de Gandia a partir de les 19:00 h, amb un recorregut de 4 kilòmetres.

El dissabte 24 d’agost es podran recollir els dorsals de 12:00h a 14:00h i de 17:00h a 18:00h a la Plaça Veles i Vents, junt al Club Nàutic. A més, tots aquells menors de 12 anys hauran d’anar acompanyats per un adult inscrit.

Segons ha declarat Morant, “és una carrera Deportiva, festiva, lúdica i familiar que va dirigida a tots els públics”, per la qual cosa s’han dividit les inscripcions en quatre modalitats i amb preus variants: individual major de 12 anys (12€), de 5 a 11 anys (9€) i xiquets menors de 5 anys (1€); grup o família majors de 12 anys (11€), xiquets de 5 a 11 anys (8€) i xiquets menors de 5 anys (1€); i inscripció Low cost per 5€.

Hi ha diverses activitats que converteixen la cursa en una “activitat lúdica”. Entre elles trobem una masterclass de zumba que es realitzarà abans de la carrera, un festival en la plaça del Nàutic després de realitzar el recorregut.

* Tots dos han convidat a la ciutadania a que s’anime a participar i s’apunte a partir de hui en la pàgina web http://www.sltsport.com. (página externa a este diario).

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.