laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la jornada reivindicativa
Foto: AyuOliva/2019
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 21
de agosto de 2019

“LA PLATJA NO ÉS UN CENDRER”: LA INICIATIVA CIUTADANA CONTRA LA BRUTÍCIA A LES PLATGES

 

• La regidora de Medi Ambient, Mª Josep Llorens i el regidor de Participació ciutadana de l’Ajuntament d’Oliva, Josep Escrivà, es van unir a la iniciativa ciutadana destinada a visualitzar la brutícia que suposen totes les burilles que acaben en l’arena de les nostres platges.
• Amb el lema “La platja no és un cendrer”, Rosa Martínez, veïna d’Oliva va organitzar esta activitat per involucrar a més gent de manera que a l’hora que s’arrepleguen les burilles que hi ha a l’arena, podria servir per a conscienciar a la ciutadania.

Tal com va manifestar la impulsora de l’esdeveniment, la idea d’organitzar esta activitat té la seua pròpia història. Feia temps que, quan anava a la platja, netejava tot el lloc que ocupava, treia totes les burilles (i plàstics) i les tirava al fem. Però un dia, va decidir guardar-les en una garrafa per poder comptabilitzar-les i és quan va prendre consciència de la gran quantitat de brutícia que hi arreplegava cada vegada que anava a la platja. Així, va decidir compartir esta experiència amb més gent i fer-ne difusió perquè es visualitzara de forma exponencial.

Josep Escrivà: “Una iniciativa ciutadana que ha resultat ser un èxit assistencial i d’impacte mediàtic. Els mitjans s’han fet ressò, a les xarxes socials hi ha hagut debat i està comentant-se en molts fòrums.”

Mª Josep Llorens: “Des de la Regidoria de Medi Ambient, recolzem aquestes iniciatives que ens fan reflexionar, conscienciar i actuar sobre la brutícia que depositem els humans a les nostres platges. És una tasca de tota la ciutadania”

Des de l’Ajuntament d’Oliva, volem donar suport a totes les iniciatives que en este sentit, sorgeixen de la gent. Per això hi van participar la regidora de Medi Ambient, Maria Josep Llorens i Josep Escrivà, el regidor de Participació Ciutadana, a l’Ajuntament d’Oliva.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.