laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Salvamento en el Mediterráneo
Foto: OpenArms/2019
Fuente: Ayuntamiento de Potries
Valencia 14
de agosto de 2019

LA RECAPTACIÓ DEL CONCERT D'EVA DÉNIA EN EL POTRIES MUSICFEST ES DESTINARÀ A L'ONG OPEN ARMS

 

• L'Ajuntament retira la bandera de la Unió Europea fins que es garantisca un port segur per als immigrants del vaixell Open Arms i l'Ocean Viquing.
• La bandera comunitària s'ha retirat del pal de la façana del consistori en senyal de protesta per la inacció dels estats membres de la UE en el drama dels immigrants que naveguen en dos vaixells en el mar Mediterrani.

El govern municipal protesta així, pel que entén, una vulneració dels drets humans i insta al govern espanyol i a les autoritats europees a facilitar l'ajuda humanitària que necessiten els immigrants rescatats per les organitzacions humanitàries en alta mar

En una resolució adoptada hui per l'alcaldessa, es reitera la necessitat de garantir vies legals i segures d'entrada en la UE per a acabar amb les xarxes de tràfic de persones i a adoptar mesures urgents per a resoldre el drama humanitària que es viu a la Mediterrània i en les fronteres europees.

L'Alcaldessa de Potries, Assumpta Domínguez, ha assegurat que la resolució recull l'esperit dels tractats internacionals. "No podem deixar morir persones que fugen de la guerra i de situacions d'extrema violència. Cal que s'adopten mesures urgents i decidides per humanitat i per dignitat", ha destacat.

A més l'ajuntament com a organitzador del festival intercultural Musicfest ha acordat amb el director artístic d'aquest, Ausiàs Garrigós, i Eva Dènia, destinar íntegrament la recaptació del concert que la cantant oferirà diumenge en la cloenda del certamen a l'ONG Proactiva Open Arms.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.