laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 14
de agosto de 2019

GANDIA COMENÇA A IMPLANTAR EL SISTEMA DE COMPTABILITAT ANALÍTICA

 

• El regidor delegat d'Economia i Hisenda, Salvador Gregori, ha comparegut aquest matí en roda de premsa per informar que l'Ajuntament de Gandia començarà a implantar el sistema de comptabilitat analítica tal com marca la Llei.

Gregori s'ha referit a aquesta iniciativa afirmant que suposarà un salt qualitatiu en la millora del sistema comptable municipal, ja que permetrà conéixer els costos reals i totals de cada centre gestor de l'administració alhora que genera indicadors que informen del nivell d'eficiència a l'hora d'emprar els recursos. Aquests indicadors poden comparar-se amb els oferts per altres administracions.

* La iniciativa començarà a implantar-se durant aquest any i s'espera que l'any 2021 estiga totalment operativa en tots els departaments del consistori.

LES QÜESTIONS QUE TRACTA DE RESOLDRE LA COMPTABILITAT ANALÍTICA SÓN LES SEGÜENTS:

- Assignar a cada centre de despesa tant els costos directes com els indirectes.
- Obtenir més i millor informació de l'ús dels recursos municipals i poder ajustar les taxes i preus públics al cost dels serveis oferts.
- Elaborar indicadors que ens permeten prendre decisions.
- Saber mitjançant criteris homogenis quina és la posició de consistori respecte a altres ajuntaments.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.