laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Xeraco
Fuente: Ayuntamiento de Xeraco
Valencia
13 de agosto de 2019

XERACO DOTA DE DOBLE SENTIT DE CIRCULACIÓ L'ACCÉS AL POLÍGON INDUSTRIAL

 

• El govern de Xeraco ha dotat de doble sentit de circulació l'accés principal al polígon industrial des del terme municipal de Xeresa.

Aquest accés principal havia quedat en un únic sentit perquè així ho va decidir l'anterior executiu en la passada legislatura, després d'habilitar un carril bici.

L'alcalde, Avelino Mascarell, ha indicat que aquesta era una mesura que la seua formació portava en el programa electoral a causa de les queixes que s'havien produït entre els usuaris del polígon en les empreses situades en aquest espai. Segons ha remarcat el primer edil, els conductors es veien obligats a fer una volta per a poder arribar a la seua destinació.

Aquesta mesura, tal i com ha assegurat Mascarell, s'ha accelerat a causa d'una sol·licitud rebuda des de l'alcaldia de Xeresa, per unes obres que anaven a provocar el tall del camí d'accés des de Xeresa a Gandia, perquè els conductors pogueren tindre una via d'entrada i, també, d'eixida.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.