laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 08
de agosto de 2019

GANDIA MOSTRA EL SEU SUPORT AL I REPTE ESPORTIU EN BICICLETA, GANDIA-MADRID, MEMORIAL CRISTINA GRAU TALENS

 

• La regidora delegada de Sanitat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil; acompanyada pel ciclista José Luis Posado Brines han comparegut en roda de premsa aquest matí per presentar el I Repte Esportiu en Bicicleta, Gandia-Madrid, Memorial Cristina Grau Talens.

Tal com ha explicat Liduvina Gil, José Luis Posado és un amant del ciclisme que ha organitzat aquest repte però que ja ha participat en altres similars per diversos punts de la geografia espanyola. "Aquest repte porta el nom de la gandiana Cristina Grau perquè el que es pretén és homenatjar la seua figura". L'edil ha explicat que Posado eixirà demà des de la plaça del Prado de Gandia a les 08.00 hores i que comptarà durant el seu recorregut amb "el suport moral de la ciutadania, ciclistes, Clubs ciclistes i l'AECC Gandia. Des d'ací volem emplaçar a totes aquelles persones que així ho desitgen a que acompanyen José Luis per demostrar el nostre suport i afecte".

Per la seua banda, José Luis Posado ha agraït a Liduvina Gil i l'Ajuntament de Gandia el suport al seu repte esportiu que el portarà des de Gandia a Madrid.

El ciclista ha explicat que Cristina Grau va morir el 14 de juliol de 2018 mentre practicava ciclisme. "Vull dedicar-li aquest repte a la que va ser durant cinc anys la meua parella i em va animar a continuar practicant aquest esport tan bonic. Vull convidar a totes les persones que vulguen assistir demà a l'eixida des de la plaça del Prado en un recorregut que finalitzarà a la Basílica Pontifícia de Sant Miguel de Madrid que era l'església que havíem triat per casar-nos".

LES ETAPES DEL REPTE SERAN LES SEGÜENTS:

• 2019.08.09: Gandia - Albacete - 184 km
• 2019.08.10: Albacete - Tarancón 166 km
• 2019.08.10: Tarancón - Madrid (Basílica Pontifícia de Sant Miguel) 97 km

Durant la roda de premsa, Gil i Posado han informat que coincidint amb la celebració de la Setmana de la Mobilitat, el ciclista realitzarà xerrades a escoles i instituts on explicarà la seua experiència esportiva.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.