laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Policía local
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 0
8 de agosto de 2019

LA POLICIA LOCAL DE GANDIA IMPOSA 169 SANCIONS DURANT EL CAP DE SETMANA PER INCOMPLIMENT DE L'ORDENANÇA DE CONVIVÈNCIA

 

• La Policia Local de Gandia va realitzar l¡últim cap de setmana tot un seguit d'actuacions relacionades amb el compliment de l'ordenança de convivència i que va finalitzar amb 169 sancions des del passat divendres fins al diumenge.

D'aquesta manera, els agents van sancionar l’acció de 7 vendes ambulants, van imposar 8 multes per botellot; 10 sancions per orinar a la via pública; i 12 per diversos motius relacionats amb la possessió de gossos. També es van redactar 36 actes per diversos motius.

El gruix de les sancions es van imposar per la generació de soroll a habitatges, fer escàndol al carrer o música a alt nivell dins dels cotxes. Així, durant el cap de setmana van ser un total de 78 les multes per incompliment de l'Ordenança de Convivència en habitatges; 10 pels coneguts com "cotxes discoteca", a més d'altres 50 per escàndol al carrer.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.