laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: AyuGandia/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 0
8 de agosto de 2019

ADJUDICATS ELS JOCS INFANTILS QUE S'UBICARAN A LA PLAÇA DE L'ESCOLETA DE COREA

 

• El president de la Junta de Districte de Corea, José Manuel Prieto, ha informat que el projecte de la zona de jocs infantils al costat de l'Escoleta Infantil Municipal d'aquest districte ja ha estat adjudicat per un import de 36.036 € a la mercantil Construccions la Carrasca SL en haver presentat aquesta empresa l'oferta millor de les quatre mercantils que es van presentar i després del corresponent anàlisi i estudi per part de la Mesa de Contractació.

Dins de les inversions del Pla SOM, de la Diputació de València, estaven contemplats tres lots d'actuacions en zones de jocs infantils a la nostra ciutat i un d'ells, al districte de Corea, concretament a la plaça on està ubicada l'escoleta.

Tal com ha informat Jose Manuel Prieto, la zona de jocs comptarà amb paviment de cautxú, un tendal de vela compost de tres mòduls per evitar les altes temperatures a més d'una zona de descans per als pares. Pel que fa als jocs, l'espai disposarà de tobogans i balancins. "Amb aquesta mesura volem dinamitzar aquesta zona del barri i ho fem en una zona destacada però sense una infraestructura infantil. El terme d'execució dels treballs serà de quatre mesos i esperem que els tràmits amb l'empresa constructora es finalitzen en els pròxims dies. Serà la primera zona de jocs destinada a nens de 0 a 3 anys de la barriada".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.