laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 07
de agosto de 2019

L'ASSOCIACIÓ DE TREBALLADORS AUTÒNOMS (ATA) I L'AUTORITAT INDEPENDENT DE RESPONSABILITAT FISCAL ESPANYOLA (AIREF) CONSTATEN LA MILLORA ECONÒMICA DE L'AJUNTAMENT DE GANDIA

 

• El regidor delegat d'Economia i Hisenda, Salvador Gregori, ha valorat aquest matí en roda de premsa els informes emesos recentment per l'Associació de Treballadors Autònoms (ATA) i l'Autoritat Independent de Responsabilitat Fiscal Espanyola (AIReF) on es reflecteix la situació econòmica del consistori.

En primer lloc, Gregori ha valorat les dades de l'informe d'ATA que reflecteix que l'Ajuntament de Gandia es troba entre els municipis més complidors de l'Estat, ja que front de la mitjana de pagament a proveïdors de les administracions locals que es troba a 65 dies, el consistori gandià abona les factures en un període mitjà de 18 dies el que la col·loca entre els 20 municipis que més ràpid paguen als treballadors autònoms.

QUANT A L'INFORME D'AIREF, AQUEST SE CENTRA EN TRES INDICADORS PRINCIPALS:

- El de sostenibilitat financera => ràtio d'endeutament segons ingressos corrents.
- El de sostenibilitat comercial => el romanent de tresoreria segons despeses generals.
- Alerta comercial => Període mitjà de pagament

* En aquest document i segons els indicadors analitzats, Gandia millora les previsions dels especialistes.

Després de l'anàlisi corresponent de l'entitat es constata que "veníem d'una situació terminal i estem millorant ràpidament i sense parar en la pròpia millora. En resum, la millora econòmica de l'Ajuntament de Gandia és un fet i no és només qüestió de documents interns elaborats per la Intervenció Municipal. Dos informes externs corroboren la millora important en els comptes municipals i és en aquesta legislatura on hem d'aprofundir en el seu progressiu sanejament. Aquesta és tant la nostra intenció com la nostra l'obligació i en aquest sentit s'haurà d'actuar" va declarar Gregori.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.