laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la jornada
Foto: AyuXeraco/2019
Fuente: Ayuntamiento de Xeraco
Valencia 05
de agosto de 2019

XERACO FINALITZA EL VOLUNTARIAT AMBIENTAL

 

• Xeraco va finalitzar el passat divendres, 26 de juliol, els treballs del voluntariat ambiental.
• Els nostres voluntaris han fet aquest any una grandíssima tasca per preservar i mantindre en condicions l'entorn natural del nostre municipi.

Les seues tasques s'han desenvolupat tant en les zones de la platja, com en el riu i la muntanya. Han estat recollint les deixalles que els inconscients han tirat a les dunes, arena, voreres del riu, camins i sendes de la muntanya.

Cal destacar que durant les tres setmanes que ha durat el seu treball, s'han recollit 148 bosses de fem de 30l, la qual cosa demostra el magnífic treball que han realitzat aquest any.

"Des de l'Ajuntament, esperem que este esforç servisca perquè la gent es consciencie i no tire deixalles arreu del terme i pugam gaudir d'un meravellós entorn com ens mereixem", ha asssegurat el regidor de Medi Ambient, Evaristo Salom.

El consistori, el poble de Xeraco i el medi ambient volen donar les gràcies a les monitores: Paula Perelló, Zaira Boluda, Carla Camarena, Marina Ferrando i Laura Marqués. I als nostres voluntaris: Iván, Oscar, Arnau Clar, Arnau Paya, Rober, Adrià, Momi, Kristina, Jenifer, Mohamed, Khadim, Neyzan, Jordi, Iván, Jordi Constantino, Guillem, Alexandre, Jonathan, Joan, Nina, Araksia, Victoria, Anna, Cristina, Carla, Sandra, Fernando, Raimon, Pablo, Toni i Dani.

"També donar les gràcies al cos de la policia local que ha vetlat per la seguretat dels voluntaris ajudant-los cada dia a creuar la carretera per evitar qualsevol incident. Per als pròxims anys, esperem tindre voluntaris com estos per realitzar esta importantíssima tasca per mantindre en condicions el nostre entorn i evitar els incendis forestals que tant mal fan a la naturalesa. Des de l'ajuntament de Xeraco continuarem treballant per un entorn en condicions i un món més sostenible. Mil gràcies voluntaris", ha recalcat Evaristo Salom.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.