laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia
01 de agosto de 2019

EL II REPTE SOLIDARI CIA GANDIA RECAPTA AL VOLTANT DE 4.700 EUROS PER LA LLUITA CONTRA EL CÀNCER

 

• “Molt dels remers es van quedar sorpresos al veure la quantitat de gent que els rebia al port de Gandia”, afirmà Nani Vela.
• Durant el repte es va realitzar un homenatge a Nekane, una xiqueta que va lluitar durant un llarg temps contra el càncer.

La regidora Delegada d’Esports, Lydia Mornat; junt la presidenta del Club de Rem Cía Gandia, Nani Vela; i la presidenta de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), Maribel Codina; han mostrat els resultats obtinguts del Repte Solidari Cia Gandia que es va dur a terme el 14 de juliol a la Platja de Gandia.

Aquesta jornada, on participaven tres grups de remers que recorrien distàncies de 42, 20 i 18 kilòmetres respectivament, va mobilitzar a una gran massa de gent per tal de que compraren els dorsals simbòlics de la carrera i les samarretes que es van ficar a la venda al port de Gandia. El preu recaptat va ser de 4.377€ que es destinaran per ajudar a trobar la cura a la malaltia.

Vela ha anunciat que la jornada va ser “increïble i super emocionant. No esperàvem tenir aquella rebuda i ens vam donar conter de la capacitat que teníem a l’hora de mobilitzar”.

Per altra banda, el repte ha servit per tal d’ensenyar els valors a molta gent que hi va assistir i, a més, fomentar un dels esports que estan tenint una gran importància al nostre territori.

Morant ha agraït a tots els presents i als col·laboradors que han fet possible aquesta col·lecta i ha deixa’t clar que “l’Ajuntament sempre estarà disposat a ajudar en tots aquests tipus d’actes benèfics”.

* Recordar l’homenatge que es va realitzar durant el repte a la xiqueta que va lluitar contra el càncer durant molt de temps, Nekane.
* Codina ha conclòs dient: “Solament volem donar les gràcies des de l’Associació per aquest repte tan bonic. Esteu ensenyant a ser solidaris i, a més, a fomentar l’esport”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.