laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia
01 de agosto de 2019

PRESENTATS ELS ESPECTACLES DEL TETRO SERRANO PER A LA FIRA I FESTES

 

• La pròxima edició de la Fira i Festes comptarà amb nous espais, formats i horaris a més d'un innovador acte inaugural.

Jose Manuel Prieto, regidor delegat d'Escena Urbana i Política Festiva; i Nahuel González, regidor de Cultura, han comparegut aquest matí en roda de premsa per informar dels espectacles teatrals que es desenvoluparan durant la Fira i Festes al Teatre Serrano. Les entrades eixiran a la venda a partir de demà divendres 2 d'agost a www.instanticket.es.

Tal com ha explicat González, les representacions començaran a divendres 27 de setembre a les 22.30 hores amb la representació de "Pel davant i pel darrere" de la companyia valenciana Olympia Metropolitana. Dissabte 28 serà el torn per a l'espectacle musical dedicat a Queen amb l'espectacle "We love Queen" de la companyia Yllana i Barabú. Diumenge 29 està prevista la representació de "Maravilloso fue volver", un tribut a Lina Morgan realitzat per Saga Produccions. Finalment, el dilluns 30 a les 20.00 hores al Teatre Serrano acollirà un espectacle de circ a càrrec de la companyia "Falten 7".

Per la seua banda, Prieto va anunciar que l'executiu està ultimant la resta de la programació de la Fira i pestes que serà anunciada en les pròximes setmanes i informat que hi haurà canvis significatius en la pròxima edició, ja que hi haurà nous espais, formats i franges horàries per adaptar-se a les demandes i necessitats de la població, a més d'un acte inaugural diferent.

"Amb tots aquests canvis pretenem que siga una gran Fira que es complementarà amb una programació festiva continuada que presentarem com a atractiu turístic en l'edició de Fiutr 2020" va explicar Prieto qui ha finalitzat la seua intervenció deixant clar que l'objectiu de la marca Festes de Gandia siga "un dinamitzador social, econòmic i alhora que siga un atractiu turístic".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.