laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia
01 de agosto de 2019

PRESENTADES LES ACTIVITATS D’AGOST 2019 A MARXUQUERA

 

• Marxuquera vol aprofitar el nou espai de lectura per a animar a la lectura als més joves.
• Les festes patronals de la Mare de Déu del Mondúber seran dels dies 14 al 17 d’agost.

El president de la Junta de Districte de Marxuquera, José Manuel Prieto, ha presentat les activitats d’estiu que es duran a terme durant tot el mes d’agost a Marxuquera.

La principal característica és que les festes van destinades a un públic molt ampli amb activitats com el contacontes fins a sopars veïnals i actuacions musicals. Respecte a aquestes últimes, Prieto marca com a objectiu el fet de “dinamitzar la música com a espai de trobada, tant per a gandians com per a gent de fora, a l’espai de Marxuquera”.

Aprofitant l’obertura de l’espai de lectura a Marxuquera amb la col·laboració del IMAB, s’han destacat les activitats que es realitzaran els dies 7 i 14 d’agost amb els punts d’animació lectora on participaran els compta contes ‘Ni Fu ni Fa’ i Natalia G.

Els dies 21 i 28 d’agost hi haurà animació lectora a aquest mateix lloc. José Manuel Prieto convida a la gent a anar als espais i punts de lectura que “estan especialment pensats per a la població més menuda”.

Per altra banda, els dies 30 i 31 d’agost es realitzaran activitats per a gent més adulta on hi actuaran el grup musical ‘Sin comentarios’ i el sopar del veí que durà a terme l'Associació de Veïns, respectivament.

Destacar, també, les festes patronals de la Mare de Déu del Mondúber que es realitzaran entre els dies 14 i 17 d’agost.

LA PROGRAMACIÓ SERÀ LA SEGÜENT:

DIJOUS 15 D’AGOST:
-
14:00h Gran mascletà disparada per la pirotècnia Borredà

DIVENDRES 16 D’AGOST
-
17:00h Color party, fins a les 20:30h aproximadament
- 00:00h Correfoc a càrrec de Dimonis Correcagarneres

DISSBTE 17 D’AGOST
-
11:00h Cavalcada de disfresses des de casa el Tio Toni ‘el Porró’
- 12:30h. Festa de la bromera, fins a les 14:00h

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.