laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Bicicletas de alquiler
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia
01 de agosto de 2019

GANDIA ESTRENA UN NOU SERVEI DE LLOGUER DE BICICLETES SENSE BASES

 

• Els usuaris gestionaran l'ús dels cicles a través d'una APP que computa el temps i permet el pagament.

El regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell; acompanyat per Juanvi Puig, responsable de Bee Rent Ltd; han presentat aquest matí en roda de premsa el nou servei de bicicletes de lloguer, una iniciativa que vol fomentar els desplaçaments sostenibles i respectuosos amb el medi ambient, en substitució dels vehicles de motor i que s'emmarca dins de les mesures que l'executiu municipal ha vingut implantant des de la passada legislatura.

Mascarell ha informat que es tracta de la segona ciutat on s implanta aquesta empresa després de Cullera. "Aspirem que el servei vaja més enllà de la temporada estival i esperem que el servei ens ajude a millorar el hàndicap de la mobilitat entre la ciutat i la platja. Els donem la benvinguda i esperem que turistes i residents utilitzen aquest nou sistema de mobilitat. Es tracta de donar una nova alternativa al ciutadà perquè se sume a la mobilitat sostenible i saludable".

Tal com ha indicat Puig, una de les novetats d'aquest nou servei és que les bicicletes no tenen una estructura d'enganxament o ancoratge i que es gestiona mitjançant una APP, "Bee Rent Ltd", que es troba disponible a les aplicacions Android i IOS. En total, s'han instal·lat unes 60 bicicletes tot i que l'objectiu és superar les 240.

"El gran avantatge del sistema és que no utilitza bases sinó que pots deixar-la en les zones de pàrquing establertes per l'APP. El cost del servei és d'1 € per 20 minuts tot i que l'empresa està estudiant la posada en marxa d'un abonament mensual".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.