laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Carolina Woodward/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 30
de julio de 2019

L’AJUNTAMENT CREARÀ LA FIRA MERCAT GANDIA

 

• Estarà situada en l’espai polivalent del Mercat del Prado i oferirà, a partir de l’octubre, de forma setmanal, fires-mercat temàtiques: d’alimentació i ecologia; moda, salut i parafarmàcia; artesania; Fira de les flors... La idea és celebrar anualment fins a 52 fires (immobiliària, estètica, digital, educació...), per tal de promocionar i vendre productes i serveis. Es busca dinamitzar el comerç urbà, fent de pol d’atracció amb caràcter supracomarcal.

Ho ha anunciat aquest matí el regidor de Polítiques Econòmiques, Indústria, Comerç i Innovació, Ferran Martínez, durant la visita a la ciutat de la nova directora general de Comerç, Consum i Artesania, Rosana Seguí, qui ha felicitat la iniciativa i s’ha compromès a buscar ajudes per tal de donar-li suport.

El regidor de Polítiques Econòmiques, Indústria, Comerç i Innovació, Ferran Martínez Mendoza, ha anunciat aquest matí, durant la visita de la nova Directora general de Comerç, Consum i Artesania, Rosana Seguí, la creació de la Fira Mercat Gandia. Es tracta d’una fira de fires i mercats, amb caràcter temàtic, que es desenvoluparà, a partir de l’octubre, setmanalment i durant tot l’any, a l’espai expositiu i polivalent del Mercat del Prado, de més de 400 metres quadrats.

“Volem dinamitzar el comerç urbà, exercint de pol d’atracció amb caràcter supracomarcal. Recuperar l’esplendor comercial tradicional de la ciutat de Gandia”, ha destacat Martínez.

A mitjans de setembre s’anunciarà la programació de les primeres fires, que començarien després de la Fira i Festes de Gandia, però el regidor ja ha avançat que aniran al voltant de l’alimentació, l’ecologia i productes naturals; de la moda; de la salut i la para-farmàcia; l’artesania; les flors.

Seran obertes a qualsevol comerç de Gandia i la Safor que hi vulga participar-hi, “aquest és el valor més important de l’experiència”.

La intenció és també promocionar i vendre productes i serveis, més enllà del comerç. De fet, en cartera, ja es treballa en fires immobiliàries, de rehabilitació, estètica, educació, digitals, etc. Es podrien celebrar fins a 52 al llarg de tot l’any.

Per la seua banda, la directora general ha felicitat el departament per la iniciativa, “que va en la línia de la Conselleria d’Economia de fer polítiques productives amb valors, amb les persones al centre, amb una cura del territori. És el que nosaltres anomenem Econovida. Perquè creguem en les persones com a centre i motor de l’activitat econòmica”.

Seguí s’ha compromès a buscar línies d’ajudes, per tal de donar suport des de la Generalitat a aquest i altres projectes que fomenten el comerç local, en el transcurs d’una reunió de treball que ha mantingut aquest matí amb el regidor de Polítiques Econòmiques i el Vicealcalde de Gandia, Josep Alandete. Tot seguit, han visitat les instal·lacions que acolliran la Fira Mercat Gandia, al Mercat municipal del Prado.    

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.